Jan Terje Eidset ny avdelingsleiar

Vi melder med dette at Jan Terje har takka ja til stillinga som avdelingsleiar ved skulen. Han tiltrer stillinga 1. august.

1MK1 på direkten i P3morgen!

Klasse 1MK1 på Volda vidaregåande skule har lydprosjekt for tida der dei skal lage radiomagasin. For å "kome i modus" lytta dei til programmet "P3morgen" måndag 15. april, med berre lyden av radioen og blafrande telys i mørkt klasserom.

Suksess for ungdomsbedrift frå Volda vgs!

Nam UB frå Volda vidaregåande skule hevda seg godt på fylkesmessa for ungdomsbedrifter og skal delta i NM for ungdomsbedrifter i klassen for beste reklamefilm.

Konsert på Rokken 9. april

Tysdag 9. april arrangerte klasse 3MU konsert på studenthuset "Rokken". Konserten var ei prøve i faget Produksjon og leiing.

Russemøte med SMISO 4. april

Russ, rus og sex

Russestyret  inviterte til møte i ein utvida midt-time torsdag 4 april. Temaet var russ, rus og sex. Arrangementet var i samarbeid mellom SMISO (senter mot incest og seksuelle overgrep), helsesøster, valdskoordinator og psykososialt team i Volda kommune.

Biologiekskursjon 5. mars m.m.

Skulen si nettavis "SkuleNytt" har hatt nokre nyheitsoppslag i det siste som vi vil gjere lesarane våre merksame på:

Ope møte om SMISO MR 4. april

Russen inviterer til ope møte torsdag 4. april 2013 Kl.11.40 – 13.15 i Festsalen.

Open dag 12.03.2013

Tysdag 12. mars var det open dag for 9.-klassingar frå Volda og Ørsta kommunar. Elevane frå Volda var hos oss første halvdelen av dagen og elevane frå Ørsta andre halvdelen. Open dag er ein del av faget "utdanningsval" i 8.-10. klasse.

Samiske vegvisarar 7. og 8. mars

Sandra Márjá West (22) frå Kåfjord og Naina Helén Jåma Wigdahl (21) frå Snåsa er samiske vegvisarar som reiser rundt i Noreg og fortel ungdom om samisk kultur og samfunn og korleis det er å være samisk ungdom i dag.

Kurs på Volda vgs. for medielærarar

Torsdag 7. mars arrangerte fagnettverket for medium og kommunikasjon i Møre og Romsdal lærarkurs i bruk av lydprogrammet Adobe Audition ved Volda vgs. Kurshaldar var Jan Terje Eidset og det var 12 deltakarar frå Kristiansund, Tingvoll, Ålesund og Volda vidaregåande skular.