Aktivitetsdagen 16. mai 2013

Den tradisjonelle aktivitetsdagen rett før 17. mai gjekk i år av stabelen torsdag 16. mai, med inntogsmarsj, kåring av fane, tale av rektor, taudraging, russedans, russerulle og fotballkamp mellom russen og lærarane.

Russebilkåring 14. mai

Tysdag 14. mai gjekk den årlege russebilkåringa av stabelen. Som vanleg var juryen sett saman av tilsette, denne gongen lærarane Gunnar Aurdal, Randi Holsvik og Dace Dizbite Ose.

Jan Terje Eidset ny avdelingsleiar

Vi melder med dette at Jan Terje har takka ja til stillinga som avdelingsleiar ved skulen. Han tiltrer stillinga 1. august.

1MK1 på direkten i P3morgen!

Klasse 1MK1 på Volda vidaregåande skule har lydprosjekt for tida der dei skal lage radiomagasin. For å "kome i modus" lytta dei til programmet "P3morgen" måndag 15. april, med berre lyden av radioen og blafrande telys i mørkt klasserom.

Suksess for ungdomsbedrift frå Volda vgs!

Nam UB frå Volda vidaregåande skule hevda seg godt på fylkesmessa for ungdomsbedrifter og skal delta i NM for ungdomsbedrifter i klassen for beste reklamefilm.

Konsert på Rokken 9. april

Tysdag 9. april arrangerte klasse 3MU konsert på studenthuset "Rokken". Konserten var ei prøve i faget Produksjon og leiing.

Russemøte med SMISO 4. april

Russ, rus og sex

Russestyret  inviterte til møte i ein utvida midt-time torsdag 4 april. Temaet var russ, rus og sex. Arrangementet var i samarbeid mellom SMISO (senter mot incest og seksuelle overgrep), helsesøster, valdskoordinator og psykososialt team i Volda kommune.

Biologiekskursjon 5. mars m.m.

Skulen si nettavis "SkuleNytt" har hatt nokre nyheitsoppslag i det siste som vi vil gjere lesarane våre merksame på:

Ope møte om SMISO MR 4. april

Russen inviterer til ope møte torsdag 4. april 2013 Kl.11.40 – 13.15 i Festsalen.

Open dag 12.03.2013

Tysdag 12. mars var det open dag for 9.-klassingar frå Volda og Ørsta kommunar. Elevane frå Volda var hos oss første halvdelen av dagen og elevane frå Ørsta andre halvdelen. Open dag er ein del av faget "utdanningsval" i 8.-10. klasse.