2. plass til elevar frå Volda vgs

Helene Dammerud, Elias Nygård, Hallvard Widerøe Rotevatn og Chris Skjærvik i 2MK1 tok 2. plass i åretsDeathTrip-konkurranse, ei landsomfattande konkurranse der elevar frå vidaregåande skular vert engasjert til å lage haldningskampanjer mot ruskøyring.

Førehandssvar på vigo.no

Alle som søkjer vidaregåande opplæring kan no registrere førehandssvar på vigo.no.

Fristar for innsøking til vidaregåande opplæring

Det nærmar seg søknadsfristar for innsøking til skuleplass for skuleåret 2016-2017, og vi ynskjer i samband med det å minne om fristane.

Du kan lese meir om dette og om aktuelle utdanningsprogram på http://www.vilbli.no/

Volda vgs gjennomførte nok ein vellukka Global Dignity Day!

Med god hjelp frå lokale rettleiarar gjennomførte skulen 23.10 Dignity Day for 1. klassingane ved skulen.

Rune Solenes Opstad er konstituert som fylkesutdanningssjef

Rune Solenes Opstad er frå 18. september konstituert som fylkesutdanningssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune. Konstitueringa vil gjelde fram til at det blir føretatt fast tilsetting i stillinga.

Resultat skuleval 2015

8.september vart det halde skuleval ved Volda vidaregåande skule, i samband med kommunevalet den 14.september. Av 540 elevar deltok heile 440 elevar i skulevalet.

Den klare "vinnaren" i årets skuleval vart SV med heile 25,3% av stemmene. Sjå PDF i høgre meny for alle partistemmene ved skulevalet.

Informasjonsmøte for føresette til elevar på vg2

Det blir orienterings- og informasjonsmøte for foreldre/føresette til elevar på vg2-trinn, tysdag 15. september 2015 kl. 19.00 (til ca. 20.30) i festsalen, øvre bygget

Informasjonsmøte for foreldre/føresette vg1

Onsdag 9. september kl. 19.00 blir det informasjonsmøte for foreldre og føresette vg1. Meir informasjon vert sendt via e-post/ranselpost.

Kartlegging og læringsstøttande prøver VG1

Klikk på lenka under for informasjon til elevar og føresette om frivillige kartleggingsprøver og læringsstøttande prøver VG1.

Informasjon frå Lånekassen

Under finn de informasjon frå Lånekassen.