Suksesjon på timeplanen

I nydeleg haustvêr gikk klasse 1ST4 på tur for å undersøke ulike fasar av suksesjon på Lothe-marka, på Håmyra og på den gamle slalombakken nedanfor Grindaløda  i Volda.

Møte for føresette Vg2

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte

tysdag 13. september 2016 kl 19.00 (til ca 20.30)

i festsalen, øvre bygget

Møte for føresette vg1

Onsdag 7. september klokka 19.00 vert det møte for føresette til elevar på Vg1 i festsalen på skulen.

Skulestart 2016

Vi ønsker nye og gamle elevar velkomne til eit nytt skuleår på Volda vidaregåande skule, måndag 22. august, i festsalen på øvre bygg.

MK-OSKAR 2016

Onsdag 18. mai arrangerte medielinja ved Volda vidaregåande skule sin sjette MK-OSKAR. Dette er medielinja sin eigen variant av The Academy Awards, populært kalla The Oscars. Med unntak av skrivemåten har dei mykje til felles med storebroren i Amerika: stivpynta deltakarar, stettglas med boblevatn, og sjølvsagt - raud løpar og «fotoshoot».

2. plass til elevar frå Volda vgs

Helene Dammerud, Elias Nygård, Hallvard Widerøe Rotevatn og Chris Skjærvik i 2MK1 tok 2. plass i åretsDeathTrip-konkurranse, ei landsomfattande konkurranse der elevar frå vidaregåande skular vert engasjert til å lage haldningskampanjer mot ruskøyring.

Førehandssvar på vigo.no

Alle som søkjer vidaregåande opplæring kan no registrere førehandssvar på vigo.no.

Fristar for innsøking til vidaregåande opplæring

Det nærmar seg søknadsfristar for innsøking til skuleplass for skuleåret 2016-2017, og vi ynskjer i samband med det å minne om fristane.

Du kan lese meir om dette og om aktuelle utdanningsprogram på http://www.vilbli.no/

Volda vgs gjennomførte nok ein vellukka Global Dignity Day!

Med god hjelp frå lokale rettleiarar gjennomførte skulen 23.10 Dignity Day for 1. klassingane ved skulen.

Rune Solenes Opstad er konstituert som fylkesutdanningssjef

Rune Solenes Opstad er frå 18. september konstituert som fylkesutdanningssjef i Møre og Romsdal fylkeskommune. Konstitueringa vil gjelde fram til at det blir føretatt fast tilsetting i stillinga.