Storyline om drivhuseffekten - klimaendring

Kan grøne, gule, raude og blå menn redde Tellus? Jorda – Tellus – den blå planeten fekk denne veka besøk av fire romskip frå verdsrommet etter at ho hadde sendt ut SOS signalet: «Tellus har feber».

Klikk på pdf dokumentet under for å sjå heile oppgåva og elevar i arbeid med elevarbeid.

God Jul og Godt Nytt År

Vi vil ønske alle våre elevar, tilsette og samarbeidspartnarar ei retteleg God Jul og eit Godt Nytt År!

Suksesjon på timeplanen

I nydeleg haustvêr gikk klasse 1ST4 på tur for å undersøke ulike fasar av suksesjon på Lothe-marka, på Håmyra og på den gamle slalombakken nedanfor Grindaløda  i Volda.

Møte for føresette Vg2

Vi kallar med dette inn til orienteringsmøte

tysdag 13. september 2016 kl 19.00 (til ca 20.30)

i festsalen, øvre bygget

Møte for føresette vg1

Onsdag 7. september klokka 19.00 vert det møte for føresette til elevar på Vg1 i festsalen på skulen.

Skulestart 2016

Vi ønsker nye og gamle elevar velkomne til eit nytt skuleår på Volda vidaregåande skule, måndag 22. august, i festsalen på øvre bygg.

MK-OSKAR 2016

Onsdag 18. mai arrangerte medielinja ved Volda vidaregåande skule sin sjette MK-OSKAR. Dette er medielinja sin eigen variant av The Academy Awards, populært kalla The Oscars. Med unntak av skrivemåten har dei mykje til felles med storebroren i Amerika: stivpynta deltakarar, stettglas med boblevatn, og sjølvsagt - raud løpar og «fotoshoot».

2. plass til elevar frå Volda vgs

Helene Dammerud, Elias Nygård, Hallvard Widerøe Rotevatn og Chris Skjærvik i 2MK1 tok 2. plass i åretsDeathTrip-konkurranse, ei landsomfattande konkurranse der elevar frå vidaregåande skular vert engasjert til å lage haldningskampanjer mot ruskøyring.

Førehandssvar på vigo.no

Alle som søkjer vidaregåande opplæring kan no registrere førehandssvar på vigo.no.

Fristar for innsøking til vidaregåande opplæring

Det nærmar seg søknadsfristar for innsøking til skuleplass for skuleåret 2016-2017, og vi ynskjer i samband med det å minne om fristane.

Du kan lese meir om dette og om aktuelle utdanningsprogram på http://www.vilbli.no/